Hirdetés

Mortal Kombat 11 - John Cena fogja játszani Strykert?

|

A színész kirakott egy képet az Instagram-profiljára, a rajongók pedig érthető módon azonnal elkezdtek spekulálni.

Hirdetés

Kicsit odébb van még a Mortal Kombat sorozat legújabb részének megjelenése, szóval valószínűleg elég sok karakter leleplezésére számíthatunk még a közeljövőben. Sőt, könnyen elképzelhető, hogy a Sonya Blade-et alakító Ronda Rousey mellett egy újabb jól ismert arc is csatlakozik a projekthez.

Hirdetés

A pankrátorként és színészként tevékenykedő John Cena nemrég közzétett Instagram-profilján egy képet a Mortal Kombat sorozatból ismert Strykerről, ráadásul nem írt semmit a bejegyzésbe, így a rajongók nem igazán tudják hova tenni ezt az egészet. A poszt alapján viszont simán előfordulhat, hogy Cena fogja megszólaltatni a karaktert a Mortal Kombat 11-ben, vagy akár az is lehet, hogy egy új filmben játszhatja el őt. Persze ezek csak találgatások, de Ronda Rousey csatlakozása után nem lenne meglepő, ha még több híresség szállna be a buliba.

Kurtis Stryker egyébként a Mortal Kombat 3-ban tűnt fel legelőször, választható karaktert volt a Mortal Kombat: Armageddonban és a 2011-es kilencedik részben, de NPC-ként a Mortal Kombat X-ben is találkozhattunk vele. Az egyelőre titok, hogy benne lesz-e a sorozat legújabb részében, ugyanis még nem igazán esett szó róla, úgyhogy kíváncsian várjuk a további bejelentéseket.

Ti örülnétek, ha John Cena alakítaná Strykert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)