Hirdetés

Rövid teaser mutatja be, milyen lesz Joker a Mortal Kombat 11-ben

|

Sajnos teljes értékű gameplay videót még mindig nem kaptunk, úgyhogy egyelőre be kell érnünk ezzel az ízelítővel.

Hirdetés

Több DLC-harcos is érkezett már a Mortal Kombat 11-hez, így a Kombat Pack részét képező Shang Tsung, Nightwolf, Sindel és a T-800-as Terminátor is elérhető a játékban. Persze akadnak még olyan bejelentett karakterek, akik csak később fognak megérkezni, ilyen Batman ősellensége is.

Hirdetés

Megjelent a játék Twitter-oldalán egy bejegyzés, ami emlékeztett minket, hogy 2020. január 28-tól kezdve már Jokert irányítva is bunyózhatunk a játékban, de ennél sokkal érdekesebb a poszthoz mellékelt videó, amiben végre meg is csodálhatjuk a karaktert. Sajnos fél perces sincs a teaser, de már ennyi is elég, hogy lássuk, egész jó munkát végzett a NetherRealm a legendás DC-s gonosz újraalkotásával. Az pedig már csak hab a tortán, hogy egy Harley Quinn-nek öltözött Cassie Cage áll vele szemben.

Remélhetőleg hamarosan kapunk egy hosszabb trailert is Jokerről. Nektek hogy tetszik a karakter?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)