Hirdetés

Mortal Kombat 11 - hosszabb lesz a sztori, mint az előző részben

|

Még mindig nem 30 óráról beszélünk, de egy hosszabb hétvégi délutánt szabaddá kell tennünk.

Hirdetés

Mortal Kombat játékokkal nem a kampány miatt játszanak a legtöbben, de van, akinek szempont. 

Hirdetés

A játék sztorijának rendezője, Dominic Cianciolo beszélt a Gamereactor újságíróival arról, mennyi ideig tart majd teljesíteni az egyjátékos módot. Az interjúban elmondta, hogy a Mortal Kombat 11 kampánya során nagyjából 8 órányi bunyóra és átvezetőre számíthatunk.

A Mortak Kombat X kampányát átlagosan 5 óra alatt pörgették le a játékosok, így ez határozott előrelépés. A 8 óra egyébként csak becslés, hiszen ez nagyban változhat attól függően, hogy ki mennyire jó a játékban, és hogy hányszor vágja földhöz a kontrollert az utolsó harc alatt (ami nyilván nem történt meg egyikünkkel sem a Mortal Kombat 9-nél).

A Mortal Kombat 11 április 23-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switch-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)