Hirdetés

Mortal Kombat 11 - a félmeztelen zsoldos is visszatér

|

A NetherRealm bejelentette, hogy hasonlóan a legutóbbi részhez, Kano most is szerepelni fog a karakterlistán.

Hirdetés

Viszonylag keveseket lephet meg a bejelentés, de a Kano fanoknak fontos információ, hogy a pólókra allergiás rosszfiú a Mortal Kombat 11-ben is benne lesz.

Hirdetés

Azt leszámítva, hogy ezúttal is egy műszemmel figyeli majd az arénát, túl sok infót nem kaptunk róla, de feltehetően a kezében tartott kést nem cipőkanálnak akarja majd használni.

Ez a bejelentés nem fogja megnyugtatni az Ultra Instinct Bozontra vágyó tömegeket, de talán majd egyszer a Scooby-Doo karakter ideje is eljöhet.

A Mortal Kombat 11 megjelenés 2019. április 23-ra várható PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra. Nintendo Switchre várhatóan május 10-én jön, ezt csak a kiadó nem erősítette még meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)