Hirdetés

Szavazz: melyik karakter nem maradhat ki semmiképp a Mortal Kombat 11-ből?

|

Tegnap megvillantottak nekünk bár harcost, de bőven akadt még szabad hely a karakterválasztó képernyőn.

Hirdetés

Tegnap este egy nagyszabású Mortal Kombat 11 livestream keretein belül nemcsak a gameplay anyagokat mutattak meg nekünk a NetherRealm Studios új játékából, hanem pár karakterre, köztük teljesen új szereplők kilétére is fény derült. Természetesen most még nem lőttek el minden puskaport, és bőven hagytak leleplezni valót az április megjelenésig hátralévő időszakra. 

Hirdetés

Egyelőre tehát annyi biztos, hogy Sonya, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Baraka, Skarlet és az újon Geras mellett az előrendelők számára maga Shao Kahn is játszhatóvá válik. Shinnok, Cassie Cage, Kung Lao, Liu Kang és a szálakat a háttérből mozgató Kronika eddig nem jelentek meg a karakterválasztó képernyőn, a trailerekben viszont mát láthattuk őket felbukkanni különféle átvezetők során. Elég valószínű tehát, hogy ők is visszatérnek (illetve ugye Kronika most debütál).

De rajtuk kívül ki az a korábban is felbukkant harcos, aki nélkül fabatkát sem érne a Mortal Kombat 11? Ezt bizony most nektek kell eldöntenetek. Természetesen lent a kommentek között jöhet majd a részletesebb kifejtés is. 

A Mortal Kombat 11 április 23-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Switchre is jön a játék, de lehetséges, hogy a Nintendo konzoljára csak május 10-én érkezik meg a bunyó. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)