Hirdetés

Mortal Kombat 11 - be nem jelentett karaktereket sejtet a kiszivárgott achievement lista

|

Izgalmas játék három karakterből kitalálni, melyik achievement kihez kapcsolódik.

Hirdetés

A NetherRealm sorra leplezi le a Mortal Kombat 11 harcosait, legutóbb például D'Vorah és Kabal visszatérését erősítette meg.

Hirdetés

A Steam achievementek idő előtt kiszivárogtak, viszont csak a kódban használt nevüket látjuk, a leírásukat nem. Ami számunkra érdekes, az az alábbi néhány:

Mint látható, mindegyik akkor oldható fel, ha 2 fatalityt megcsinálunk a hozzájuk kapcsolódó karakterekkel. Amennyiben a BAR Barakát takarja, a DVO D'Vorah-t, a Kab pedig Kabalt (mindhárom bekerülését megerősítették már ugye), a többi - a ResetEra fórumozói szerint a következőkhöz kapcsolódhat:

Cas - Cassie Cage
Cet - ?
Err - Erron Black
Fro - Frost
Jac - Jacqui (vagy Jax)
Jad - Jade
Kan - Kano
Kot - Kotal Kahn
Kol - ?
Kun - Kung Lao
Liu - Liu Kang
Rai - Raiden
Sco - Scorpion
Ska - Skarlet
Son - Sonya
Sub - Sub Zero
Ter - ?

A kérdőjelesek lehetnek új karakterek, mint Geras, aki valamiért hiányzik egyébként a felsorolásból. Ez még egész biztosan nem a teljes felhozatal - hol van például Reptile?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)