Hirdetés

Mortal Kombat 11 - teljesen testreszabhatjuk a karaktereket

|

Mi dönthetünk majd arról, hogy milyen képességek és speciális mozdulatok birtokában induljanak bunyózni a szereplők.

Hirdetés

Az The Game Awardson leleplezték a Mortal Kombat széria legújabb darabját, vagyis a 11. epizódot. Ráadásul nem is kell már olyan sokat várnunk a játékra, hiszen a Mortal Kombat 11 már jövő áprilisban megérkezik. Addig azonban még bőven van idő megtudni egyet s mást a részletekről.

Hirdetés

Most például az derült ki, hogy teljesen szabad kezet kapunk majd a karakterek egyes képességeinek alakításában, mi választhatjuk ki egyedi támadásaikat és speciális mozdulataikat is. Az előző részben ugyebár három előre összeállított karakterverzióból választhattunk minden harcos esetén, most viszont minden tekintetben testreszabhatóak lesznek a szereplők. Ed Boon szerint végtelen variációs lehetőség várja a játékosokat a Custom Character Variation System nevezetű új rendszerben. 

Hamarosan még többet megtudhatunk majd a játékról, ugyanis január 17-re tervez a NetherRealm csapata egy külön rendezvényt, ahol egyrészt kipróbálható lesz a Mortal Kombatt 11, másfelől pedig az esemény rögtön egy előadással indul, ahol egy csomó új infót mesélnek majd nekünk.

A Mortal Kombat 11 a jelenlegi tervek szerint 2019. április 23-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)