Hirdetés

Mortal Kombat 11 - ma bemutatkozik két újabb harcos

|

Ráadásul az új karakterek leleplezése mellett készül még néhány egyéb finomsággal is a NetherRealm Studios.

Hirdetés

Egyre közeledik a Mortal Kombat 11 megjelenése, így az elmúlt időszakban alaposan el vagyunk látva új infókkal a játék kapcsán. Már több karakterről is kiderült, hogy vissza fog térni az új részben, de a fejlesztők tartogatnak még némi meglepetést a tarsolyukban.

Hirdetés

Magyar idő szerint 18:45-kor veszi kezdetét a Mortal Kombat 11 panel a Chicago Comic and Entertainment Expo nevű rendezvényen, amire elég sok bejelentéssel készül a NetherRealm. Többek között bemutatnak egy újabb karaktert, illetve lerántják a leplet a legelső DLC harcosról is. Emellett ismét megnézhetjük egy kicsit a játék sztoriját, sőt még a kulisszák mögé is bekukkanthatunk, szóval valószínűleg elég sok izgalmas részletet megtudhatunk ma a játékról.

Ti melyik szereplőt látnátok még szívesen a Mortal Kombat 11-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)