Hirdetés

Mortal Kombat 11 - Keith David adja majd Spawn hangját

|

A színész a 90-es évek népszerű animációs sorozatában kölcsönözte Spawn hangját, a NetherRealm játékának kedvéért pedig visszatér ikonikus szerepéhez.

Hirdetés

Nemrég bejelentették a Mortal Kombat 11 összes DLC-karakterét, akik között az előző részekhez hasonlóan, ismét szerepelnek egyéb univerzumokból idetéved harcosok. A Terminátor sajnos nem Schwarzenegger hangján szólal majd meg, de a Spawn rajongóknak nem kell aggódni, Keith David visszatér legendás szinkronszerepéhez.

Hirdetés

A Szakasz és a Dolog filmekben is feltűnő színész legendásan jó alakítást nyújtott a '90-es évek végén bemutatott Spawn animációs sorozatban a címszereplő és annak alteregójának, Al Simmonsnak hangjaként. A színész egyébként a videojátékok terén is veteránnak számít, ugyanis szinkronizált már a Fallout, a Halo, a Mass Effect és a Call of Duty játékokban is. David a Twitterén tette hivatalossá a bejelentést, aminek a Spawn rajongók mindenképp örülhetnek. 

Todd McFarlane ikonikus antihősére egyébként igen sokat, egészen 2020 március 17-ig kell várnunk, ugyanis ő csatlakozik legkésőbb a DLC-karakterekhez. Ti melyik DLC-karaktert szeretnétek leginkább harcba vinni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)