Hirdetés

Mortal Kombat 11 - kiszivároghattak a még be nem jelentett karakterek

|

Sokszor előfordul, hogy valaki csak úgy posztol "szivárgást" a semmire alapozva, de ehhez a listához képek is tartoznak.

Hirdetés

Tegnap egy Reddit posztban valaki közzétette a Mortal Kombat 11 kiszivárgott teljes karakterlistáját. A moderátorok később levették azt, de a szivárgással kapcsolatos beszélgetés átköltözött a "Test Your Might" fórumra, ahol a szivárogtatók a leközölt karakter lista mellé képeket is tűztek.

Hirdetés

Elvileg a Mortal Kombat 11-ben 28 karakter lesz elérhető induláskor, ugyanis a kiszivárgott képen összesen 25 karakter látható (közülük Shao Khan ugye az előrendelőknek jár majd), de a pletykák szerint ez kiegészül három feloldható, titkos szereplővel is, akik ha minden igaz Mileena, Shang Tsung és Shinnok lesznek. Ahogy láthatjátok, a karakterválasztó képernyőn bizony van még szabad rész ezen felül, szóval 6 DLC karaktereknek is jut majd hely.

A kiszivárgott fotón a legtöbb harcosnak már a kis képe is ott virít, páran azonban egyelőre még kódnéven futnak. Mondjuk ezekből sem nehéz összerakni, hogy kikről lehet szó, ennek fényében pedig a jelek szerint így alakul majd a teljes karakterlista: 

Jacqui Briggs
Cetrion
Kano
Geras
Frost
Jax
Johnny Cage
D'Vorah
Baraka
Cassie Cage
Kung Lao
Kotal Kahn
Erron Black
Liu Kang
Scorpion
Sub Zero
Raiden
Kollector
Kabal
Jade
Skarlet
Noob Saibot
Sonya
Kitana
Shao Khan
Shang Tsung
Mileena
Shinnok

Legtöbbjük visszatérő szereplő, de Cetrion és Kollector esetében még a sötétben tapogatózunk, ők teljesen új harcosoknak tűnnek. A még be nem jelentett karakterekről, Kotal Khanról, Noob Saibotról, Liu Kangről, Erron Blackről és Kanóról szintén jött egy-egy gyenge minőségű, de meggyőző fotó.

Mint minden szivárgást, ezt is érdemes óvatosan kezelni, de azért reménykedünk benne, hogy tényleg ott lesz ez a csapat az új Mortal Kombat játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)