Hirdetés

Mortal Kombat 11 - Kitana és D'Vorah harcol az új előzetesben

|

A trailer elsősorban Kitanát hivatott bemutatni, de a bogaras lány mozdulataiból is láthatunk néhányat.

Hirdetés

Már a nemrégiben érkezett tévéreklámban is szerepelt az indokolatlanul éles legyezőkkel harcoló Kitana, de megérdemelt egy saját gameplay trailert.

Hirdetés

Az alábbi videóban a Mortal Kombat X-ben debütált D'Voraht intézi el, de azért nem mindig ő dominál. Amikor D'Vorah betekeri, akkor főleg nem úgy tűnik, hogy a Netherrealm újraélesztett uralkodónőjévé az előny. Aztán persze egy fatalityvel eldől a meccs.

Megtudtuk azt is, hogy lesznek a Mortal Kombat 11-ben mikrotranzakciók, de csak és kizárólag a külsőn változtató dolgokra költhetünk: skinekre, öltözékekre, győzelmi animációkra, valamint arra, hogy a fatalityket könnyen végre tudjuk hajtani. Természetesen minden megszerezhető pusztán játékkal is, legfeljebb több ideig tart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)