Hirdetés

Mortal Kombat 11 - bemutatkozott Kollector, a hatkarú új harcos

|

Hat karral többre mész a Mortal Kombat világában.

Hirdetés

Azt már eddig is tudtuk, hogy Cetrion és Geras képében új karakterekkel is bővül a Mortal Kombat 11 felhozatala. Most viszont a NetherRealm Studios mutatott nekünk egy újabb harcost, aki most fog debütálni a sorozatban. A nem túl bizalomgerjesztő külsejű Kollector egy hatkarú lény (igen, legtöbbször csak négy keze látszik, de a hátán, a batyuja alatt akad még kettő).

Hirdetés

Kollector Shao Kahn hűséges és kegyetlen alattvalója volt, aki komoly hatalomra tett szert Outworldben. Az uralkodó halála után azonban Kotal Kahn már egy teljesen másféle birodalmat képzelt el, így Kollectornak nem volt maradása, menekülnie és bujdosnia kellett.

Az alábbi bemutató trailerben Kollector feltörli a padlód Barakával és Kotal Kahn, sőt Raidennel is. A hatkarú rondaság mindenféle huncutságokat kap elő harc közben a hátizsákjából: a batyu többek között késeket, egy láncos buzogányt, és egy varázserejű lámpást (vagy lámpáshoz hasonló mágikus tárgyat) is rejt. 

A Mortal Kombat április 23-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, majd kicsivel később, május 10-én Nintendo Switchre is. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)