Hirdetés

Mortal Kombat 11 - idő előtt kiszivárgott a DLC karakterek listája

|

Nem csak a nevek és a karakterdizájnok, de még a megjelenési dátumok is kikerültek.

Hirdetés

A Mortal Kombat 11 Kombat Packjének részletei elvileg ma, a későbbi órákban kerültek volna nyilvánosságra, de a hivatalos visszaszámláló videó thumbnailje idő előtt elárult mindent. A videó persze lekerült, de a kép megmaradt.

Hirdetés

A bakinak köszönhetően most már tudjuk a teljes listát. A következő karakter a Terminator T-800 lesz, őt Sindel követi, majd jön Joker és Spawn. Mindegyikük megjelenési dátuma ott szerepel a képen:

A fenti nevek már azelőtt kiszivárogtak (adatbányászoknak köszönhetően) mielőtt a Mortal Kombat 11 megjelent volna. Az igazán érdekes, hogy a fentiek között nem szerepel a korábban szintén kibányászott Ash, Sheeva és Fujin. Talán majd a következő Kombat Packben ők is helyet kapnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)