Hirdetés

Mortal Kombat 11 - hivatalosan is bejelentették az összes DLC-karaktert

|

Nem sokkal a legújabb szivárgás után elérkezettnek látták az időt, hogy tényleg megmutassák az új harcosokat.

Hirdetés

Nemrég már sokadszorra szivárogtak ki a Mortal Kombat 11 Kombat Pack karakterei, immár képen is megnézhettük őket. A NetherRealm Studios csapata nem várt sokáig, gyorsan közzé is tették az új szereplőket bemutató előzetesüket, ezzel együtt pedig megerősítették a korábban látott dátumokat. 

Hirdetés

Shang Tsung és Nightwolf már elérhető a játékban, most viszont már azt is minden kétséget kizáróan tudjuk, hogy melléjük a T-800-as Terminator (természetesen Arnold Schwarzenegger küllemét megőrizve), Sindel, Joker és Spawn érkezük. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a hét új harcosból három vendégszereplő lesz. A karakterek mellett a Kombat Pack természetesen geareket és skineket is is tartalmaz az új bunyósokhoz, és 19 további skint is az alapjáték harcosaihoz. Mutatjuk az előzetest. 

A Terminatorra október 8-ig kell várnunk, Sindel királynő november 26-án fut be, Joker már csak jövőre, 2020. január 28-án érkezik, míg Todd McFarlane legendás képregényes antihőse, Spawn március 17-én csatlakozik a többiekhez. Ti örültök a felhozatalnak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)