Hirdetés

Mortal Kombat 11 - átgyúrják a tornyokat és a kriptát is

|

Két helyen kötöttek bele komolyabban a játékosok az új játékba, mindkettőre gyors megoldást ígérnek a fejlesztők.

Hirdetés

Ahogy azt a mi Mortal Kombat 11 tesztünkben is olvashattátok, pár fájóan hiányzó régi ismerősön kívül csak két helyen botlik meg az egyébként remek játék: gyúrni kéne még a Towers of Time, azaz az élő tornyok nehézségi görbéjén, és alakítani kéne a Krypt random lootot adó, aranytallérokért nyitható ládáin. 

Hirdetés

A fejlesztők nem húzták sokáig a választ: a csapat feje, Ed Boon a Twitteren írt arról, hogy villámgyorsan javítani szeretnék az indokolatlanul nehéz tornyokat és a kripta rendszerét is annak érdekében, hogy jobb loothoz jussunk. Ezekre a változtatásokra pedig Boon szerint mindössze órákat, nem pedig hosszú napokat kell várnunk. 

Remélhetőleg tényleg sikerül hamarosan úgy alakítani az egész rendszert, hogy azzal mindenki maradéktalanul elégedett legyen. Az viszont továbbra is biztos, hogy a játékbéli mikrotranzakciók, tehát a pénzért is megvehető Time Krystalok csak skinekre és felszerelésekre, vagy például könnyített kivégzéseket biztosító tokenekre használhatók. Tényleges előnyt tehát senki sem vehet magának. Sok tucatnyi skin és gear mellett pedig végül is logikus, hogy nem vehetjük meg azonnal játékbéli pénzért azt a pár darabot, amire mi pont áhítozunk, hiszen akkor pillanatok alatt véget érne a virtuális babázás. 

Ti mit gondoltok a Mortal Kombat 11 tornyairól és kriptájáról? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)