Hirdetés

Mortal Kombat 11 - titkos kivégzésekkel oktatja a játékosokat a mesterséges intelligencia

|

Vannak még meglepetések a játék tarsolyában.

Hirdetés

A Mortal Kombat széria mindig is híres volt az apróbb részleteiről és eldugott titkairól, most pedig újabb érdekességet fedeztek fel a rajongók, méghozzá az MI közreműködésének hála, egy youtuber pedig össze is szedte a legújabb brutalityket.

Hirdetés

A Mortal Kombat 11 számos gyűjtögetni való finomság van, beleértve jó pár különleges, és legalább annyira látványos brutality mozdulatot, amivel még stílusosabbá tehetjük a kör végi kivégzéseket. A legutóbbi frissítéssel pedig új, rejtett brutalitykis kerültek a játékba, az egészben pedig az a legérdekesebb, hogy bármiféle leírás hiányában a játékosok miképpen is fedezik fel azokat.

Mi magunk nem tudjuk előcsalni meccs közben azokat a mozdulatokat, amiket még nem oldottunk fel, így a véletlen folytán sem akadhatunk azokra - ám a játékosokkal szemben álló mesterséges intelligencia számára minden képesség és különleges mozdulat adott. A Nick and Autumn nevű YouTube-csatorna pedig össze is gyűjtötte a legújabb titkos brutalityket, pusztán azzal, hogy hagyták az MI-nek, hogy szabadon püfölhesse a karakterüket.

Nektek mi a legnagyobb játékbeli felfedezésetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)