Hirdetés

Mortal Kombat 11 - mégis van remény Mileena visszatérésére?

|

Sindel videói alapján sokan bízni kezdtek abban, hogy a Mortal Kombat 11 egyik legnagyobb hiányzója is beállhat majd a harcosok sorába.

Hirdetés

Bár elég sok klasszikus karakter felbukkant a Mortal Kombat 11-ben, akadtak azért olyan közönségkedvencek, akik nem fértek be a választható harcosok felhozatalába. Az egyik leginkább fájó hiányzó mindenképpen Mileena lett, akit rajongók egész hada követel a játék megjelenése óta folyamatosan. Számukra nyújt most reménysugarat a stúdió, és maga a széria atyja, Ed Boon is. 

Hirdetés

Azt ugyebár már jó ideje tudjuk, hogy Sindel lesz a Mortal Kombat 11 következő DLC karaktere. Nemrég a hivatalos Mortal Kombat 11 Twitter oldalon és Ed Boon személyes profilján is megjelent egy videó, amely Sindel és D'Vorah bunyó előtti szájkaratéját mutatja be - a játékban mindig elsütnek pár ütős egysorost a meccsek előtt az ellenfelek. Nem meglepő módon Mileena halála a téma a szóban forgó intróban, elvégre D'Vorah volt az, aki megölte őt a Mortal Kombat X történései során. A kytinn harcosnő nem is érti, Sindel miért törődik egy klónnal, de Edenia királynője gyorsan konkretizálja a dolgokat: elmondja, Mileena legalább annyira a lánya volt, mint Kitana. Anyuci tehát mérges, D'Vorah pedig nem sok jóra számíthat. 

Ahogy említettem, a videót a hivatalos Mortal Kombat 11 Twitter oldal és Ed Boon is posztolta, ráadásul mindkét bejegyzés esetében Mileenáról szól a tweet szövege. Ez pedig egyből beindítottal a rajongók fantáziáját, sokan úgy gondolják, hogy hamarosan bejelentik majd a Fighter Pack 2 DLC-csomagot, amelyből immár Mileena sem maradhat ki. 

Szerintetek tényleg visszatérhet majd Mileena, vagy kár is ebben reménykedni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)