Hirdetés

Mortal Kombat 11 - egy mod máris 3 új harcossal bővíti a játszható karakterek listáját

|

Többek között a sztorimód főgonoszát, Kronikát is harcba vihetjük, ami legalább annyira tűnik szórakoztatónak, mint amennyire látványos.

Hirdetés

Az Idő Titánján kívül még két Mortal Kombat 11-es karaktert kaptunk a szóban forgó modnak köszönhetően, ehhez viszont valamennyire bele kell ássuk magunkat a történetbe, tehát kisebb spoilerek következnek.

Hirdetés

A legújabb Mortal Kombat sztorija talán az eddigi leghosszabb a sorozat történetében, ami annak is köszönhető, hogy rengeteg karaktert vonultat fel és szinte minden fontos szereplő feltűnik a szériából, közülük azonban nem mindenkit tudunk harcba vinni az online meccsek alkalmával - plusz nyilván arról sem szabad elfeledkezni, hogy a kampány több mint felét az átvezetők teszik k. Sub-Zero két egykori klántársával Cyraxszel és Sektorral is ez a helyzet, azaz velük csak a kampány során fogunk találkozni, lenyomunk egy-egy bunyót, de az irányítást sosem vehetjük át felettük. Hasonló volt a helyzet az előző részben Rain, Baraka és Sindel esetében is. 

A két közkedvelt Cyber Lin Kuei karakter ugyan csak nagyon rövid időre tűnik fel a sztoriban, egy-egy harc azonban mindkettejüknek kijut, ennek következtében természetesen új modelleket, speciális mozgásokat és támadásokat kaptak. A választható karakterek között a főellenség Kronika sincs ott, bár ha megnézzük a korábbi Mortal Kombat részeket, akkor sokszor előfordult már, hogy a legfőbb bajkeverő kimaradt a mások elleni meccsekből. 

Néhány ügyes moddernek köszönhetően azonban a PC-s játékosok már őket is harcba vihetik, ami a két cyborg esetében talán nem is annyira lehengerlő, azonban a titán esetében nagyon látványos. A konzolosok se keseredjenek el, hiszen simán előfordulhat, hogy a fejlesztők DLC formájában még elérhetővé tesznek néhány harcost; előfordulhat, hogy akár Cyrax és Sektoris köztük lesznek. A 40 euróba kerülő szezonbérletről egyelőre annyit tudunk, hogy 6 harcos kerül majd bele (őket a season pass vásárlói egy héttel korábban érik el, mint a többiek), illetve még hozzácsapnak 7 exkluzív skint és 7 exkluzív gear szettet is. 

Nektek hiányoznak a fenti karakterek a játékból? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)