Hirdetés

Mortal Kombat 11 - Nightwolf sem lesz túl barátságos

|

Ed Boon újabb DLC-s karaktert leplezett le, ezúttal Nightwolfot nézhetjük meg közelebbről.

Hirdetés

A Mortal Kombat rajongók rengeteg jó hírt kapnak mostanában, hiszen nemcsak a készülő filmről árultak el ezt-azt az alkotók, hanem a Mortal Kombat 11 kiegészítős karaktereivel kapcsolatos képek is infók is szárnyra kaptak.

Hirdetés

Azt sajnos továbbra sem tudjuk, hogy mikor rúghatjuk szét Nightwolffal a Scorpion mainek hátsóját, de az legalább kiderült, hogy a játékvilág egyik legismertebb indiánja most is félelmetes lesz. Ha engem kérdeztek, kicsit az ifjú Schwarzeneggerre hasonlít.

Nightwolf a Mortal Kombat 3 óta tagja a szériának, csak remélni tudjuk, hogy most sem okoz majd csalódást, ha egyszer végre megérkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)