Hirdetés

Mortal Kombat 11 - teaser videót kapott Nightwolf

|

Egy rövid klipben mozgás közben is láthatjuk az indián harcost.

Hirdetés

Ed Boon, a Mortal Kombat széria atyja nemrégiben leplezte le a Mortal Kombat 11 két DLC-karaktere, Sindel és Nightwolf első fotóit. Utóbbiról most egy kisebb videós anyagot is megosztott, amelyben végre mozgásban is láthatjuk nagy kedvencünket (ha már egyik kedvenc GameStaros exkollégánk nevét viseli).

Hirdetés

Teljes trailert egyelőre a Netherrealm nem publikált a játék legújabb karaktereiről, viszont a Boon által megosztott kis videós kedvcsináló klipben látható Nightwolf, amint megforgatja ikonikus fegyverét, amelyet átjár az energia. 

A Mortal Kombat 11 következő DLC-karaktereinek megjelenési dátumát egyelőre továbbra sem árulták el, remélhetőleg minél előbb fognak érkezni. Nektek hogy tetszik az MK11 Nightwolfja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)