Hirdetés

Mortal Kombat 11 - végre láthatjuk, hogyan harcol Nightwolf

|

Természetesen az indián fatalityje is kellően brutális.

Hirdetés

Az utóbbi időben a Mortal Kombat 11-gyel kapcsolatos hírek a játék új DLC-karakterével, Nightwolffal foglalkoztak, akit láthattunk már mozgás közben egy rövid klipben és pletykát is hallottunk arról, hogy mikor számíthatunk a betoppanására, most azonban egy teljes gameplay előzetes hirdeti érkezését. 

Hirdetés

A nem sokkal az EVO előtt kiadott trailerben a Matoka törzs bajnoka és védelmezője, a Great Spirit kiválasztottja mutatja meg, hogy milyen támadásokra és mozdulatokra képes, ha harcra kerül a sor. Nightwolf baltás kivégzési módszere nem kevésbé brutális, mint társaié, nézzétek meg ti is:

Ami pedig a megjelenést illeti, a korábbi szivárgás igaznak bizonyult, Nightwolfot már augusztus 13-tól elérhetik a Kombat Pack tulajdonosok, a többiek majd csak később kapják meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)