Hirdetés

Mortal Kombat 11 - ebben a Nintendo Switch trailerben már tényleg van játékmenet

|

Aki szeretné tudni, hogy nagyjából hogyan is fog kinézni a játék a Nintendo konzolján, az most figyeljen.

Hirdetés

A Mortal Kombat sorozat legutóbb 12 évvel ezelőtt látogatott meg utoljára Nintendo platformot, így a széria rajongói érthető izgalommal (és pici aggodalommal) várják az új rész Nintendo Switch verzióját. A lenti anyag láttán viszont úgy néz ki, hogy nincs mitől tartaniuk.

Hirdetés

Ugyan a nemrég közzétett videóban picit sok a nagyon szépen renderelt átvezető, de azért fért bele játékmenet is bőven, így nagyjából el lehet már képzelni mit kapunk majd a hibrid változattól.

Több újságíró is kipróbálhatta már egyébként korábban a játékot, és az ő tapasztalataik szerint ugyan a switches verzió láthatóan gyengébb a grafikát tekintve, de azért hozza a tükörsima 60 fps-t. Ez tökéletesen egybevág a Nintendo üzletpolitikájával, szerintük ugyanis a játékélmény fontosabb, mint a látvány. Előbbi tekintetében pedig valószínűleg a switches kiadásnál sem lesz gond.

A Mortal Kombat 11 megjelenése április 23-án lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A világ egy részén a Nintendo Switch-es változat is 23-án jelenik meg, de Európában csak május 10-től lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)