Hirdetés

Mortal Kombat 11 - megjött a Nintendo Switch trailer, nincs benne túl sok játékmenet

|

Nem lehet mondani, hogy a Nintendo és a NetherRealm túlzásba vinnék a hibrid verzió reklámozását.

Hirdetés

Nyilván ha valaki kicsengeti egy AAA cím árát, akkor szeretné tudni, hogy hogyan fog kinézni és futni az az AAA játék. Ugyan a Nintendo Switch tulajokat nem köti le a pixelszámolgatás, de ennyire közel a megjelenéshez egy tisztességes játékmenet trailert azért már megérdemelne ez a verzió is.

Hirdetés

Az igényre válaszul ma kaptunk egy 30 másodperces reklámot, amiben láthatunk némi CGI verekedést, két nagyon határozott játékos szemezését és 3 egész másodpercnyi Switch játékmenetet. Nem teljesen ezt vártuk.

Az ipari szivárogtatók szerint még a héten lesz egy Nintendo Direct adás, amiben várhatóan rendes Mortal Kombat 11 bemutatót is kapunk. Őszintén reméljük, hogy emiatt nem mutogatták eddig a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)