Hirdetés

Mortal Kombat 11 - PC-n sokkal jobban startolt, mint elődje

|

Mind a Mortal Kombat X-nél, mind az Injustice 2-nél népszerűbb a NetherRealm új játéka.

Hirdetés

Már a videókban is jól nézett ki, ezért nem meglepő, hogy a kritikusok és játékosok körében is sikert aratott a Mortal Kombat 11. Mondjuk a mikrotranzakciók miatti panaszkodás kicsit rontja az összképet, de a rendszeren már javított is a fejlesztőcsapat. 

Hirdetés

A GitHyp jelentése szerint a Steam 10. legnépszerűbb játékaként startolt, és a csúcson 35000 egyidőben játszó játékossal büszkélkedhetett (a SteamCharts alapján 27301 volt a maximum, de ott sem pontos a mérés), míg a Mortal Kombat X megjelenésekor csak 14000-ig (SteamCharts szerint 13659) tudott eljutni, és a megjelenést követő hónapban már csak feleennyi játékost volt képes egyszerre a gép elé csábítani. Az Injustice 2 1851-nél tetőzött, ami részben talán annak köszönhető, hogy a Mortal Kombat egy sokkal régebbi franchise, és sokan PC-n ismerkedtek meg vele. Konzolos adatokat nem tudunk.

A verekedős játékok műfajában a csúcstartó továbbra is a tavaly januári Dragon Ball FighterZ marad, mely egyszer 44000 PC-s játékost ültetett le egyidőben. A többi játék 14-18 ezer körül megállt.

Szerintetek melyik az eddigi legjobb, PC-re is megjelent verekedős játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)