Hirdetés

Mortal Kombat 11 - jobban fut majd PC-n, mint az elődje

|

A teljesítmény jobb lesz, de erről a PC-sek nem győződhetnek meg a megjelenés előtt.

Hirdetés

Remek játék lett a Mortal Kombat X, azonban a PC-s port nem volt tökéletes megjelenéskor, és a fejlesztők csak később tudták orvosolni a problémákat. A NetherRealm Studios egyik fejlesztője viszont most azt ígérte, hogy ez nem fog megismétlődni.

Hirdetés

Paulo Garcia, a Mortal Kombat 11 vezető dizájnere a PC Gamernek árulta el, hogy a játék PC-s változata sokkal jobban lesz optimalizálva, mint a Mortal Kombat X, ugyanis a QLOC csapata fog dolgozni a porton. Ez a brigád dolgozott egyébként a Mortal Kombat XL-en, illetve számos egyéb konzoljáték PC-s verzióján, tehát nagy valószínűséggel tényleg jó munkát végeznek majd a srácok, és nem lesz okunk panaszkodni.

Időközben a Warner Bros. közzétette a Mortal Kombat 11 előrendelői bétájára vonatkozó információkat, így kiderült, hogy a PC-s és Nintendo Switch-es játékosok sajnos most kimaradnak a mókából. A bétateszt PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One és Xbox One X konzolokon lesz elérhető március 28-ától azok számára, akik előrendelték már a játékot.

Nektek hogy tetszik eddig a Mortal Kombat 11?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)