Hirdetés

Mortal Kombat 11 - aki kilép a meccsből, az vértócsaként végzi

|

Már az előző Mortal Kombatnak is érdekes megoldása volt a rage quitre, de a 11 még a felrobbanó fejeknél is tovább megy.

Hirdetés

A Mortal Kombat X volt az első, ami az ellenfelünk fejének felrobbanásával jelezte, hogy ő bizony most ideges és úgy döntött, hogy kilép. Ennek lett a neve Quitality, ami természetesen a folytatásban is jelen van, és brutálisabb, mint valaha.

Hirdetés

Hogyan lehet überelni a szétrobbanó fejet? Hát egy hatalmas vértócsával! A Mortal Kombat 11-ben, ha kilép az ellenfél, akkor a karaktere egy hatalmas véres bombaként robban szét rengeteg paradicsomszószt és csontot hagyva maga után.

A kilépő játékos így ugyan magától és ellenfelétől is megtagadja a gyakorlás lehetőségét, de legalább az egyikőjük jót fog mulatni a dolgon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)