Hirdetés

Mortal Kombat 11 - a rajongók megalkották a tökéletes Reptile-t

|

Reptile talán Mileena mellett a Mortal Kombat 11 egyik legnagyobb hiányzója, a lelkes rajongók viszont gondoskodtak a pótlásáról.

Hirdetés

Számos régi és új karakter erősíti a Mortal Kombat 11 harcosainak felhozatalát, néhány klasszikus szereplőnek viszont nem jutott hely a sorozat legutóbbi részében. Közéjük tartozik például a szaurin faj utolsó tagja, Reptile is.

Hirdetés

Reptile-t sokféleképpen láthattuk már a Mortal Kombat játékokban. Már az első epizódban is szerepelt rejtett karakterként, a második résztől kezdve pedig a széria egyik legikonikusabb harcosává vált. Külseje játékról játékra változott, a lelkes rajongók pedig most egy igazi klasszikushoz nyúltak vissza, mikor megálmodták a Mortal Kombat 11-es Reptile-t. Az alábbi meglehetősen pofás képen ugyanis egy olyan Reptile látható, akinek maszkja a Mortal Kombat filmben látott verziót idézi fel.

Ti örülnétek ha Reptile ilyen formában térne majd vissza a Mortal Kombat játékokba? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)