Hirdetés

Mortal Kombat 11 - újabb részletek derültek ki a játékról

|

A tavasz egyik legjobban várt játéka a NetherRealm Studios verekedős játéka, amelyről még nem sokat tudunk, de most újabb információkkal lettünk gazdagabbak.

Hirdetés

A Mortal Kombat 11 látványos trailerrel mutatkozott be a The Game Awardson, csak éppen az aláfestő zenével nem volt elégedett sok rajongó, de ezen segített az, hogy később bevágták alá A galaxis őrzői 2-ből is ismert Mr. Blu Sky dalt. A játék bemutatása óta a karakterek testreszabásán kívül nem sok részletet hallhattunk, de a GameStop Italy-nak köszönhetően most kikerült pár infó. 

Hirdetés

A Mortal Kombat 11 alatt új grafikus motor duruzsol majd, ami minden eddiginél véresebb jeleneteket tesz majd lehetővé, az új Fatality- és GoreTech rendszerek még brutálisabb mozdulatokat eredményeznek, megújították a testreszabást is ruhákkal, kiegészítőkkel és move setekkel. Az ígéretek szerint a harcosok felhozatala tartalmazni fog soha nem látott karaktereket és klasszikus Mortal Kombat arcokat is, akiket a Story módban és a többjátékos mókában is harcba vihetünk - utóbbi kapcsán erős multiplayer jelenlétet ígér a tájékoztató, amivel az eSportot felé szeretnének orientálódni a készítők (ebbe beletartozik a személyre szabhatóság, a napi hírek, a folyamatosan frissülő jutalmak és a továbbfejlesztett meccskereső). 

Az is kiderült, hogy az előrendelők a fenti képen látható Shao Kahnt kapják meg, továbbá a limitált kiadás magába foglal egy fémtokot és a Kombat Passt, ami hat karaktert és hat "Battlepasst" foglal magába. 

A Mortak Kombat 11 megjelenése 2019. április 23-án várható PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)