Hirdetés

Mortal Kombat 11 - így harcol Aranyhaj eltitkolt édesanyja

|

Kitana édesanyja, Sindel úgy csapkod a hajával, mintha ostor lenne.

Hirdetés

Legutóbb a Terminátornak örülhettek a Mortal Kombat 11 játékosai, aki brutális kivégzésekkel gyarapította az egyébként sem visszafogott felhozatalt, november végén pedig már érkezik is az új karakter, a széria egyik visszatérő harcosa. 

Hirdetés

A NetherRealm Studios egy hangulatos előzetes kíséretében jelentette be, hogy a franchise kultikus figurája, Kitana anyja és Shao Kahn felesége, a misztikus erőkkel bíró Sindel lesz a következő, akivel bővül a karakterkínálat. Sindel képes manipulálni a hanghullámokat és levitálni is, ezek pedig látványos összecsapásokat fognak eredményezni. Mindezt jól megmutatja a trailer: 

Sindel korai hozzáféréssel november 26-tól válik elérhetővé a Kombat Pack tulajdonosainak, csakúgy, mint a horrorisztikus skineket kínáló Gothic Horror Skin Pack. November 25. és 30. között pedig minden Mortal Kombat 11 tulaj részt vehet a Hálaadás témájú "Deadly Fest" eseményben, amelynek keretében négy új főellenség várja őket különböző ünnepi turpisságokkal felvértezve. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)