Hirdetés

Mortal Kombat 11 - Spawn is csatlakozhat?

|

Lehet, hogy a karakter atyja, Todd McFarlane idő előtt lelőtte a meglepetést.

Hirdetés

Ahogyan az nemrég kiderült a Mortal Kombat 11 új részleteiből, a NetherRealm Studios következő verekedős játékának felhozatala tartalmazni fog vadonatúj és klasszikus Mortal Kombat-os arcokat is, viszont valószínűleg nem maradunk vendégkarakterek nélkül sem (elvégre már a legutóbbi részben is olyan harcosokat kaptunk, mint Jason Voorhees és a Predator). 

Hirdetés

Todd McFarlane, a karakter megalkotója tegnap részt vett egy kérdezz-feleleken a Redditen, ahol valaki azt is megkérdezte tőle, hogy hírhedt karaktere, Spawn felbukkan-e a Mortal Kombat 11-ben. McFarlane egyszerűen csak annyit reagált rá:

"Azt hiszem, hogy úton van..."

Természetesen ez nem egyenértékű egy megerősítéssel és nem garantálja azt, hogy Spawn valóban fel fog bukkanni a következő Mortal Kombat felhozatalában, viszont a karakter saját filmje már készül, így remek reklám lenne számára egy ilyesfajta vendégeskedés.

Szeretnétek, ha bekerülne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)