Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik Spawn a Mortal Kombat 11-be

|

A Kombat Pack utolsó karakterére már csak néhány hetet kell várnunk.

Hirdetés

A NetherRealm tavaly áprilisban megjelent játékához kapható Kombat Pack egyebek mellett hat DLC-karaktert foglalt magába, melyek közül Shang Tsung, Nightwolf, a Terminátor, Sindel és Joker már bekerült a játékba. Már csak Spawn van hátra, akinek csatlakozását egy 7"-es akciófigura is kíséri.

Hirdetés

Mint arról korábban írtunk, Todd McFarlane, a Spawn képregénysorozat rajzolója és írója leleplezett egy márciusban érkező akciófigurát, ami 18 centi magas, egy kardot tart, és a karakter Mortal Kombat 11-es változatáról mintázták. Erre válaszul a játék hivatalos Twitter-fiókja azt írta, március 8-án meglátjuk, kész-e a harcra.

Nem kell tehát sokat várnunk, addig még biztosan jön pár trailer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)