Hirdetés

Mortal Kombat 11 - a sztori trailer alapján ki sem találnád, hogy ez egy verekedős játék

|

Elég korrekt kis előzetest kerekített a NetherRealm, hogy bemutassák a készülő játék történetét.

Hirdetés

Bár a legtöbben annyival is beérnék, hogy rommá verik a barátaikat Sub Zeróval, a Mortal Kombat 11 fejlesztői azokra is gondoltak, akiknek kell valami motiváció ahhoz, hogy leálljanak verekedni.

Hirdetés

Az alábbi trailerből kiderül, pontosan hogyan is kerülnek egy helyre hőseink és miért akasztanak bajszot már megint Shao Kahnnal. A trailer kifejezetten akciódúsra sikeredett, miközben bunyó nem nagyon van benne, az első két percben konkrétan egyetlen pofon sem csattan el.

A NetherRealmnél valamiért rááltak erre a hiphop vonalra, de szerencsére most nem olyan kellemetlen zenét választottak, mint a leleplezésnél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)