Hirdetés

Mortal Kombat 11 - a hideg miatt elmarad a mai stream

|

Chicagóban -25 fok van, szélfúvás esetén még hűvösebb lehet.

Hirdetés

Ma lett volna az első, Mortal Kombat 11-hez kapcsolódó Kombat Kast, melynek során új karaktereket terveztek leleplezni. 

Hirdetés

A NetherRealm viszont úgy döntött, elhalasztja az adást, mivel hóvihar tombol Chicagóban, ami extrém hideggel társul. Már öt perc szabadban tartózkodás után is lefagyhatnak az el nem fedett bőrfelületek. A meteorológiai szolgálat arra figyelmeztette a lakosokat, hogy senki ne vegyen mély levegőt, valamint amennyire lehet, kerülje a beszélgetést az utcákon.

A fejlesztők jobbnak látták inkább elcsúsztatni a műsort, mert a csapat tagjainak biztonsága mindennél fontosabb. Jelenlegi tervek szerint február 5-én, este 10-től fogják megtartani, pont az Inside Xbox előtt, ahol egyébként szintén szerepet kap a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)