Hirdetés

Mortal Kombat 11 - újabb jel utal a switches változat késésére

|

Az egyik áruház adatbázisában más dátum szerepel, mint aminek kellene.

Hirdetés

Lehet, hogy nem a mai Mortal Kombat 11 stream eltolása az egyetlen kellemetlen hír a rajongók számára, ugyanis a legújabb spekulációk szerint a NetherRealm következő verekedős játéka nem minden platformra érkezik meg áprilisban. 

Hirdetés

A Mortal Kombat 11 PC, PlayStation 4 és Xbox One mellett Nintendo Switchre is megjelenik és sokáig úgy hittük, hogy mindegyikre egyszerre, azonban január közepén több európai viszonteladónál is megváltozott a switches verzió dátuma, április 23-ról május 10-re módosult. Most egy újabb áruház, az angol GAME tüntette fel az adatbázisában a májusi premiert, így egyre biztosabbnak tűnik, hogy a NetherRealmnak még időre van szüksége ahhoz, hogy tökéletesítse a hibrid konzolra szánt portot. 

Megerősítés vagy cáfolat továbbra sem érkezett a stúdió részéről, így amíg nem jelentik be hivatalosan, hogy mi a helyzet a Mortal Kombat 11 switches változatával, addig marad a bizonytalanság. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)