Hirdetés

Mortal Kombat 11 - többféle befejezése is lesz a sztori módnak

|

Már csak az a kérdés, hogy több titkos befejezést kapunk-e vagy a ténylegesen eltérő végkifejletek várják-e a harcosokat.

Hirdetés

KomboBreakerZ leült egy interjúra a Mortal Kombat 11 kreatív vezetőjével, Ed Boonnal, aki azt nyilatkozta, hogy a játék sztori módjának több befejezése is lesz. Az újrajátszhatósággal így már biztosan nem lesz gond.

Hirdetés

Egyébként ezt az információt egyelőre se a Warner Bros., se a NetherRealm nem erősítette meg a hivatalos csatornáikon keresztül, de meglepődnénk, ha valamiféle félreértésről lenne szó, hiszen ha a Mortal Kombat atyaúristene mond valamit, az általában úgy is van.

A kérdés már csak az, hogy ezek mennyire térnek majd el egymástól. Remélhetőleg komoly különbségek lesznek, hogy ténylegesen megérje majd újra és újra végigverekedni magunkat a történeten.

A Mortal Kombat 11 megjelenése 2019. április 23-án várható PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és valamikor a későbbiekben Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)