Hirdetés

Brutális lenne, ha kombinálni tudnánk több harcos különleges támadását a Mortal Kombat 11-ben

|

Érdekes koncepcióval álltak elő a rajongók, amit ügyesen összevágott videókban tártak a világ elé.

Hirdetés

Az ilyen-olyan kombók és kivégzések mellett minden karakternek van egy úgynevezett Fatal Blow nevű képessége is a Mortal Kombat 11-ben. Ezt a látványos támadást akkor vethetjük be, ha már kevés az életerőnk, és ha ellenfelünk sem túl egészséges, akkor akár rögtön ki is csinálhatjuk egy ilyen manőverrel.

Hirdetés

Ám a játékosok eltöprengtek azon, mi volna, ha egyszerre több harcos menne neki ezzel a támadással egyetlen ellenfélnek. A koncepciót nemes egyszerűséggel Tag Team Fatal Blownak nevezték el a rajongók, és videókban mutatták be, hogy is nézne ki mindez a gyakorlatban. Shooydg például Jax és a Terminátor Fatal Blowjait fűzte össze, aminek az lett az eredménye, hogy a két karakter alaposan elnáspángolta a harmadik harcost, aki nem mellesleg egy másik Jax volt.

Jax/Terminator Fatal Blow from r/MortalKombat

Zaclaine eggyel tovább ment, egyszerre eresztette rá Kotal Kahnt, Shao Kahn, valamint Kitanát szerencsétlen Barakára. 

We all saw u/Shooydg's Tag Team Fatal Blow, and I came to raise the stakes -- 3 stakes. I present to you... the Kahn Fatal Blow. from r/MortalKombat

Ha a fenti ízelítők után még több ilyet szeretnétek látni, kukkantsatok rá Shooydg Reddit-profiljára, ahol további zseniális kombinációkat találhattok, ha egy ilyen Tag Battle megoldás élesben mehetne a játékban, még keményebb anyázásokba fordulnának át a baráti szeánszok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)