Hirdetés

Mortal Kombat 11 - eddig be nem jelentett karakterekről árulkodik a PS4-es trófeák listája

|

Ha minden igaz, akad még olyan karakter a NetherRealm tarsolyában, aki csak később mutatkozik majd be.

Hirdetés

Egyre jobban közeledik a Mortal Kombat 11 megjelenése, hiszen már a hónap végén fejest ugorhatunk a brutális harcokba. Most pedig talán megtudtuk, hogy kik lesznek azok a harcosok, akikkel már megjelenéskor bunyózhatunk.

Hirdetés

Nemrég kiszivárgott, hogy milyen PS4-es trófeákat szerezhetünk meg a Mortal Kombat 11-ben, és ennek köszönhetően egyúttal arra is fény derült, kik alkotják majd a játék karakterlistáját. Megtudtuk például, hogy Sub-Zero tanonca, Frost sem marad ki a buliból, illetve sokak kedvenc harcosnője, Kitana is játszható lesz. Ráadásul a listában feltűnt még egy új arc is, aki a Kollector nevet viseli, és állítólag egy négykarú harcosról van szó.

Ti elégedettek lennétek ezzel a karakterlistával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)