Hirdetés

Mortal Kombat 11 - újabb szivárgás erősíti meg, hogy a Terminátor is benne lesz

|

Az ősszel debütáló filmre a verekedős játékban is hangolódhatunk.

Hirdetés

Még áprilisban, a Mortal Kombat 11 Nintendo Switch portjának fájljai közt bukkant rá egy rajongó egy érdekes listára, ami a játék DLC-s karaktereinek neveit tartalmazta. Ebben már szerepelt a Terminátor, most pedig újabb jel mutat arra, hogy csontokat fog ropogtatni az élő szövet a fémvázon.

Hirdetés

Tegnap este valaki véletlenül rákeresett Google-ben arra, hogy "mortal kombat terminator game", az első találat pedig rögtön egy hivatalos hirdetés volt, amiben épp ezt a karaktert népszerűsítették. A link nem vezetett sehová, azóta pedig maga a hirdetés is eltűnt, de mivel egy hivatalos reklámról van szó, aligha tekinthetjük kamunak a dolgot.

Az idei E3-on egyébként több helyen is szerephez jutott a Terminátor, hiszen benne lesz a Gears 5-ben és a Ghost Recon: Breakpointban is. A jelek szerint a stúdió így próbálja berántani a gamereket a moziterembe. Ezek után csak remélni tudjuk, hogy az októberben érkező film nem lesz rossz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)