Hirdetés

Mortal Kombat 11 - a Terminátor egy újabb kivégzését csodálhatjuk meg

|

A vérfürdőben a második rész ikonikus Harley Davidsonja is helyet kap.

Hirdetés

Jövő héten jelenik meg a legújabb Kombat Pack karakter, méghozzá Schwarzenegger ikonikus Terminátora, akinek mozdulataival már ismerkedhettünk egy nemrég megjelent videóban. Azt persze sejthettük, hogy a többi harcoshoz hasonlóan, neki sem csak egy fatalityt készítettek a fejlesztők, most pedig a második kivégzésre is vethetünk egy pillantást.

Hirdetés

A T-800-as játékbeli megjelenését persze rengeteg filmes utalás színesíti, azonban mi még vártunk volna néhány jellegzetes mozdulatot és egysorost. Egy nemrég feltöltött videóban láthatunk egy újabb kivégzést a karakterhez, ami ugyan nem sikerült annyira egyedire, mint a korábban látott, de legalább feltűnik benne a második Terminátor film FatBoy Harley-Davidsonja (0:33-tól):

Schwarzi október 8-án debütál a NetherRealm legújabb játékának harcosai közt, őt pedig Sindel királynő követ november 28-án, de márciusig megkapjuk még Jokert és a legendás képregényes antihőst, Spawnt is.

Ti milyen emlékezetes Schwarzi jelenetet látnátok szívesen a bunyók közben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)