Hirdetés

Mortal Kombat 11 - segítőként már most bekerült a Terminátor

|

Egyelőre nem tudni, hogy hibáról van-e szó, de Schwarzi karaktere már most részt vesz a harcokban.

Hirdetés

A Kombat Pack keretein belül jó pár klasszikus MK harcossal és popkultúrális szereplővel bővül a NetherRealm Studios legújabb trancsírozós verekedős játékának felhozatala. A következő bekerülő bunyós a Terminátor széria T-800-as modellje lesz, ami október 8-tól válik elérhetővé, azonban úgy tűnik, hogy egyes játékosok már most be tudták vetni a harcban.

Hirdetés

A stúdió most élesített egy nagyobb patchet, melynek köszönhetően egyes játékosok konsumable-ként be tudják hívni a halálosztót a játékba, hogy segítsen nekik a harcokban, ennek köszönhetően kicsit ismerkedhetünk néhány mozdulatával. Nagyon csalódottak lettünk volna ha az ikonikus shotgunnal csípőből tüzelés kimaradt volna a karakter repertoárjából, de szerencsére ettől nem kell tartanunk, ugyanis ezt már segítőként is alkalmazza. Az egyik Twitteren megosztott videóban láthatunk még pér mozdulatot tőle, ezek azonban mérsékelten jellemzőek a lomha masinára, aki mindig is az erejével gyűrte maga alá ellenfeleit, nem pedig gyorsaságával:

Hogy hány ikonikus mozdulatot produkál majd még a T-800-as, azt egy hét múlva meglátjuk, viszont ha nektek is sikerült behívni Schwarzit segítőként a játékba, akkor írjátok meg a tapasztalataitokat vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)