Hirdetés

Mortal Kombat 11 - nem Arnold Schwarzenegger szólaltatja meg a Terminátort

|

A DLC-karakter szinte a megszólalásig hasonlít majd a színészre, ám a hangja nem egészen ugyanolyan lesz.

Hirdetés

Nemrég végre hivatalosan is le lett leplezve, hogy mely harcosokat tartalmazza a játékhoz megjelenő Kombat Pack, és bizony több vendégszereplő is lesz, akik nem a Mortal Kombat világához tartoznak. Köztük van Schwarzi legendás Terminátora is, de sajnos nem lesz teljes az élmény.

Hirdetés

A rajongók joggal hihették azt, hogy Schwarzenegger fogja megszólaltatni a karaktert, mivel a T-800-as játékbeli változata kísértetiesen hasonlít az osztrák színészre. Erre még az is rátett egy lapáttal, hogy Ed Boon azt nyilatkozta a Twitteren, hogy egy része még mindig nem hiszi el, hogy sikerült megszerezniük Arnoldot.

Ám a The Hollywood Reporter szerint a Warner Bros. megerősítette, hogy nem a színész adja a karakter hangját a Mortal Kombat 11-ben, szóval remélhetőleg sikerül majd olyasvalakit találni, aki utánozni tudja azt a bizonyos akcentust. Illetve abban is reménykedünk, hogy ettől függetlenül a Terminátor néhány ikonikus szövege is bekerül végül a játékba.

Ti melyik DLC-harcost várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)