Hirdetés

Mortal Kombat 11 tesztek - nem csak mi szeretjük

|

A NetherRealm új játékánál a külföldi értékelések is kimondottan pozitívak.

Hirdetés

Holnaptól mindenki számára elérhető lesz PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Mortal Kombat 11 (nem csak az újságíróknak és azoknak, akik ilyen-olyan viszonteladóktól a kelleténél korábban kapták meg), ezért ma feloldotta a Warner Bros. az embargót, és megérkezhettek az első tesztek.

Hirdetés

A NetherRealm eléggé biztosra ment, nem változtatott azon, ami jó volt, de javított a kevésbé szuper dolgokon, és bedobott egy pár újdonságot, melyek szerencsére nem csak ötlet szinten működtek, hanem gyakorlatban is. A legtöbbek által próbált PS4-es változat 30 teszt után 84 ponton áll. Akik kevesebbet adtak, leginkább a grindolást és az egyszerhasználatos cuccok rendszerét sérelmezték. Íme a nagyobb oldalak pontszámai:

GameStar HU - 9.0
IGN US - 9
Gamespot - 8
Gamesradar+ - 4/5
PlayStation Universe - 9.5
Push Square - 7/10
Trusted Reviews - 4/5
USgamer - 3.5/5

A játék Nintendo Switchre május 23-án jelenik meg itthon dobozosan, digitálisan pedig várhatóan május 10-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)