Hirdetés

Mortal Kombat 11 - a hivatalos tévéreklámból derült ki, hogy Kitana is játszható lesz

|

Ütős TV spot készült a hónap végén érkező játékhoz, ami ráadásul egy újabb karakter érkezését erősítette meg.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban felröppent hírek és pletykák alapján már sejteni lehet, kik lesznek benne megjelenéskor a Mortal Kombat 11-ben, de a megjelenéshez közeledve egyre több hivatalos leleplezést kapunk. Most például egy visszatérő szereplőről derült ki, hogy irányíthatjuk majd a játékban.

Hirdetés

A legnagyobb Mortal Kombat-rajongóknak valószínűleg nem kell bemutatni az általában kék öltözékben harcoló Kitanát, aki legelőször a Mortal Kombat II-ben tűnt fel. Azt már eddig is gyanítottuk, hogy a karakter benne lesz a legújabb felvonásban is, de a most közzétett televíziós reklám végre meg is erősítette ezt a feltételezést.

Részleteket egyelőre nem kaptunk Kitanáról, de valószínűleg később még több tudnivalót oszt majd meg róla a NetherRealm. Addig is lessétek meg a reklámot, ami bizony elég ütősre sikeredett.

A Mortal Kombat 11 április 23-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, valamint Nintendo Switch-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)