Hirdetés

Mortal Kombat 11 - bejelentették a zárt béta időpontját

|

Az előrendelők már a hónap végén tehetnek egy próbát a sorozat következő darabjával.

Hirdetés

Tavasszal érkezik a Mortal Kombat 11, de a fejlesztők úgy döntöttek, hogy még a megjelenés előtt megmutatják a játékot azoknak, akik már előrendelték azt. Nemrég pedig az is kiderült, egészen pontosan mikor rajtol el a próbaidőszak.

Hirdetés

A NetherRealm Studios bejelentette, hogy a Mortal Kombat 11 zárt bétája március 28-án veszi kezdetét és 31-ig tart, ami azt jelenti, hogy 4 napig is püfölhetik majd egymást a játékosok. A fejlesztők egyébként közzétettek egy térképet is, amiből kiderült, hogy mi már március 27-én fejest ugorhatunk a mókába, és ehhez mindössze csak elő kell rendelnünk a játékot.

Azt még nem tudni, hogy milyen tartalmak lesznek elérhetőek a bétában, mindenesetre ez remek lehetőség arra, hogy kitépjünk néhány gerincet még a megjelenés előtt.

Ti előrendeltétek a Mortal Kombat 11-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)