Hirdetés

Mortal Kombat a Steamen?

|

A Steam adatbázisában kutakodva találhatunk egy érdekes bejegyzést, amely arra utal, hogy a Mortal Kombat a Steamre költözik.

Hirdetés

A Mortal Kombat - mint azt mindenki nagyon jól tudja - egy évtizedekre visszanyúló sorozat, amely nem is olyan régen felzárkózott ahhoz a trendhez, hogy egy remake, vagy még inkább reboot legyen belőle. A Mortal Kombat 2011-ben jött ki; a PC-s játékosok viszont már nagyon régóta kimaradnak a buliból.

Itt van egy halovány reménysugár: a jelek szerint érkezik a Mortal Kombat PC-s változata. A játék ugyanis minden konzolos achievement-jével bekerült a Steam adatbázisába. Lehet ez persze csak egyfajta kísérletezés is, és kiderülhet, hogy nem lesz belőle semmi (lásd Halo 3), de azért reménykedni ér.

Elvégre tényleg nagyon ritka, hogy egy nagynevű verekedős játéksorozat legújabb részét a PC-sek megkapják, a Mortal Kombat pedig egyike a legikonikusabb címeknek - szerintünk ott lenne a helye minden platformon. Addig is, rákészülésként játszhatunk a régi részekkel, megnézhetjük a filmeket, vagy lepörgethetjük a Mortal Kombat: Legacy-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)