Hirdetés

Mortal Kombat - három új karakter az első DLC-ben

|

A legújabb Mortal Kombat megjelenése után nem sokkal újabb karakterekkel játszhatunk.

Hirdetés

A Netherrealm Studios játéka még meg sem jelent, de a fejlesztők már azt is bejelentették, hogy mit fog tartalmazni az első letölthető csomag.

A Mortal Kombat fejlesztői kijelentették, hogy nem szeretnék, ha DLC-ikben csupán kosztümök és csataterek foglalnának helyet, az új karakterek teljesen saját mozdulatokat, képességeket, fatality-ket kapnak. Az első három újonnan érkező karakter Kintaro, Kenshi és Scarlet lesz. Míg előbbi ketőt ismerős lehet a korábbi Mortal Kombat játékokból, utóbbinak különös története van. Scarlet ugyanis Jade/Kitana/Milena egyik bugjából született, ami játékgépeken fordult elő. Ugyanis ha ezekkel a karakterekkel játszottunk, előfordult, hogy pirossá változtak. A játékosok azt hitték, hogy egy titkos feloldható karakterrel van dolguk, és el is nevezték Scarletnek, a Netherrealm pedig úgy döntött, teljes értékűvé varázsolja. A Mortal Kombat április 21-én jelenik meg Európában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)