Hirdetés

Mortal Kombat - Johnny Cage elegáns és kegyetlen

|

Megérkezett végre a Johnny Cage képességeit és jó humorát bemutató filmecske.

Hirdetés

A legújabb Mortal Kombat karaktereket bemutató videóiban láthattuk már Sub-Zero-t, Scorpiont, Mileena-t, Raident, sőt, a legújabb vendégszereplő Kratost is, most pedig Johnny Cage-en a sor.

Mortal Kombat univerzum szintén népszerű karaktere jó humorát, nagyképűségét és izmait is magával hozza a közel egy hónap múlva PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra megjelenő játékban, ahogy az az alábbi videóban is látható. Nem kíméli sem az urakat, sem a hölgyeket, nagy lelkesedéssel zúzza szét legféltettebb testrészeiket, de azért randevúra invitálja egyik hölgy ellenfelét. Mindig van nála pótnapszemüveg arra az esetre, ha a rajta lévőnek harc közben baja esne, ami valljuk be, a Mortal Kombatban elképzelhető. Mindez az alábbi videóban, csekkoljátok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)