Hirdetés

Mortal Kombat Komplete Edition - a 2016/10-es GameStar teljes játéka

|

Ebben a hónapban a GameStar olvasók az elmúlt évek egyik legjobb verekedős játékával lesznek gazdagabbak.

Hirdetés

A GameStar magazin olvasói néhány hónappal ezelőtt már bezsebelhették a NetherRealm Studio által készített Injustice: Gods Among Ust, most pedig a csapat másik bunyós szériája, a Mortal Kombat van terítéken.

A nagy sikerű konzolos rajtot követően 2013-ban jelent meg PC-re is a Mortal Kombat (ha számozni akarjuk, a kilencedik rész, de hivatalosan nem számozzák, így mi sem tesszük), ami azonnal belopta magát a verekedős játékok rajongóinak szívébe. Kategóriáján belül több Év játéka-díjat is bezsebelt, köszönhetően annak, hogy nemcsak a harcrendszer sikerült kifogástalanra, hanem a kampány is kifejezetten izgalmas és érdekes.

Ebben az epizódban az alkotók visszatértek a gyökerekhez, talán ez is szerepet játszott a sikerben. Bevezetésre került a Super Meter, melynek használatával erősebb kombókat tolhatunk el, ha pedig sikerül teljesen feltölteni, akkor használhatjuk a szokásosnál is brutálisabb animációval rendelkező "X-ray" támadást is.

A PC-re megjelent változat nem véletlenül kapta a Mortal Kombat Komplete Edition nevet, hiszen tartalmazza a játékhoz megjelent összes letölthető tartalmat is. Ennek köszönhetően 31 karakter áll rendelkezésünkre, köztük a DLC-s harcosok is (Freddy Krueger, Skarlet, Rain, Kenshi). A több mint 10 órás kampány teljesítése után a legelszántabbak a 150 kihívásból álló Challenge Towerrel tehetik próbára tudásukat.

Bár az akció brutális, a játék gépigénye egyáltalán nem az. A futtatáshoz mindössze egy 2,4 GHz-es Core 2 Duo processzorra, 2GB RAM-ra és egy GeForce 8800 GTS vagy egy Radeon 3850 videokártyára lesz szükségünk, egy kicsit combosabb géppel pedig a 60 fps sem jelent problémát még magasabb részletesség mellett sem.

A játék aktiválásához internetkapcsolat kell, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2016/10-es számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)