Hirdetés

Mortal Kombat: Komplete Edition - íme a gépigény

|

Július 3 nagy ünnep, a Mortal Kombat: Komplete Edition PC-re is megérkezik. Vajon a te géped hogy fogja bírni a gerinc reccsenését, az állkapocs törését, a vérrel felmosott padlót?

Hirdetés

A High Voltage Software végre kiadta a paramétereket, tehát a Mortal Kombat: Komplete Edition gépigény végre mindenki számára tiszta és egyértelmű, nincs több találgatás.

Ha valaki méltó módon és (remélhetőleg) konzolgyalázó minőségben szeretné élvezni a Mortal Kombat: Komplete Edition PC-s változatát, akkor azért nem árt egy úgynevezett "jó gép", részletek alább:

Minimum gépigény:

- (32-bit) Windows Vista, Windows 7, Windows 8
- Intel Core Duo, 2.4 GHz / AMD Athlon X2, 2.8 GHz
- 2 GB RAM
- NVIDIA GeForce 8800 GTS / AMD Radeon 3850
- DirectX: DX 10

Ajánlott gépigény:

- (64-bit) Windows Vista, Windows 7, Windows 8
- Intel Core i5 750, 2.67 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
- 4 GB RAM
- NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 6950
- DirectX: DX 11

A Mortal Kombat PC megjelenés július 3-án várható, de csak digitális formában, az ígéretek szerint a boltokban augusztus 2-től vásárolható meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)