Hirdetés

Mortal Kombat: Komplete Edition - jobban fogyott PC-n, mint hitték

|

A NetherRealm Studios alapítója szerint a Mortal Kombat: Komplete Edition olyannyira várakozáson felül teljesített, hogy maguk is meglepődtek.

Hirdetés

A Mortal Kombat: Komplete Edition tesztünkben Mocsy bátran kijelentette, hogy a NetherRealm Studios fejlesztése (amit a High Voltage Software portolt) a jelen pillanatban kapható legjobb PC-s verekedős játék és véleményét a játékosok is osztják, legalábbis a fejlesztők statisztikáiból ez szűrhető le. 

Ed Boon éveken keresztül azt hangoztatta, hogy esély sincs az új Mortal Kombat PC-s változatára, majd megjelent a Mortal Kombat: Komplete Edition és saját bevallása szerint maga is meglepődött, hogy mennyire jól fogyott a verekedős játék. Történt ugyanis, hogy a NetherRealm Studios alapítója a napokban megosztott egy linket az Amazonról, amelyen keresztül akciósan meg lehetett vásárolni a Mortal Kombat: Komplete Edition PC-s kiadást. Ennek hatására egy felhasználó megérdeklődte, hogy mennyire volt a projekt sikeres eddig, a fejlesztő pedig azt nyilatkozta, hogy a számok messze meghaladják a várakozásaikat.

Lehetséges hát, hogy a kedvező PC-s eladások hatására a következő Mortal Kombat már alapból elérhető lesz ezen a platformon? Talán megvalósulhat a közelmúltban pletykált Injustice: Gods Among Us PC-s verziója is? Várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)